Meer dan alleen spelen en ontdekken

Bij Peuter- en Kleutersport gebruiken we vier onderliggende kernwaarden tijdens onze begeleiding. Deze vier kernwaarden staan bij alle activiteiten van onze overkoepelende organisatie International Sports Revolution centraal. Natuurlijk wordt de toepassing van deze kernwaarden aangepast zodat hij goed aansluit bij de leeftijdsgroep.

 

Onze vier kernwaarden

Gezond Zijn

We willen kinderen op een jonge leeftijd al bewust maken van een gezonde levensstijl. Bewegen, sport en ontspanning zijn belangrijke aandachtspunten en leggen de basis voor de toekomst.

Samen Plezier

Het leren luisteren naar elkaar en het opbouwen van empathie voor anderen maakt kinderen gemeenschapsgericht, sociaal en begripvol. Dit zijn belangrijke eigenschappen voor het samen spelen en uiteindelijk het samenwerken.

Fysiek Sterk

Voldoende lichaamsbeweging is vanaf jonge leeftijd al zeer belangrijk. Middels sport worden de spieren, de flexibiliteit, het evenwicht en de longinhoud getraind. Zo zorgen kinderen onbewust al op hun jonge leeftijd voor hun eigen fysieke gesteldheid.

Innerlijke Groei

Op spelende wijze leren kinderen grenzen verleggen en discipline en doorzettingsvermogen ontwikkelen. Een innerlijke groei die aanzet tot meer zelfvertrouwen, eigenwaarde en zelfrespect; onmisbare eigenschappen!

What Our Visitors Say!

Mijn dochter (drie jaar) heeft meegedaan met de proefles op locatie Zwolle. Ze was zo enthousiast, ze vroeg continue wanneer ze weer de Jehra spelletjes mocht doen.

Seline Adams

Seline Adams

Mijn zoontje van vier jaar vond het super leuk! Zeker voor herhaling vatbaar!

Anna Lee

Anna Lee