Jarenlange ervaring

De specifieke kennis en deskundigheid betreft de ontwikkeling van peuters en kleuters wordt ingebracht door Manon Theeuwen, de I.S.R. Peuter- en Kleutersport coördinator.

Manon heeft een grote affiniteit voor lesgeven en lichamelijke beweging, maar haar grootste passie ligt bij het begin van de motorische ontwikkeling, en dus bij het jonge kind. In 2010 heeft Manon de opleiding tot docent lichamelijke opvoeding aan de Fontys Sporthogeschool te Tilburg afgerond. In haar loopbaan als combinatiefunctionaris heeft ze meerdere cursussen gevolgd om zichzelf verder te specialiseren in het jonge kind. Inmiddels heeft zij al ruim 10 jaar ervaring als docent in het lichamelijk onderwijs, waarvan ruim zes jaar specifiek gericht op peuters en kleuters.

Manon heeft ervaring met het opstellen en uitvoeren van lesmethodes voor het jonge kind en heeft de lesmethode voor I.S.R. Peuter- en Kleutersport ontwikkeld.

Lesmethode

In onze lessen werken we met lesmethode die speciaal ontwikkeld is voor peuters en kleuters. Hierdoor komen gedurende de lessen alle leerlijnen aan bod die bijdragen aan de motorische ontwikkeling.

Wij bieden lessen met een wetenschappelijke onderbouwing. Daarnaast gaan we een stap verder; reflexintegratie is een enorm belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van het jonge kind. Hier werken we op een preventieve en speelse wijze aan. Een goede motorische ontwikkeling is de basis voor de verdere ontwikkeling.

  • Speciaal ontwikkeld voor peuters en kleuters
  • Geschikt voor elk niveau dankzij differentiaties bij elke lesmodule

  • Methodisch werken én vrij bewegen in de gymzaal
  • Volledig geïntegreerd met de kernwaarden van I.S.R.

Beleef Een Fantastische Tijd Met Peutersport!